Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، علی ضیا این روزها در حال تولید فصل جدید «فرمول یک» است که با ساختار جدیدی پخش می‌شود. برنامه‌ای که بعد از چند فصل دیگر زنده نیست و ضیا دوباره سبک گفتگو را برایش برگزیده است.

ضیا البته در این گفتگوی کوتاه که به بهانه ساخت فصل جدید برنامه‌اش صورت گرفت از هدفش برای ورود به عرصه تولید برنامه‌های گفتگومحور با ساختارهای بیگ پروداکشن می‌گوید که در حال حاضر با بودجه‌های موجود امکانش نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تیزری که از «فرمول یک» این شب‌ها پخش می‌شود به‌واسطه نماهایی که از سریال‌ها و فیلم‌های قدیمی دارد، این ذهنیت را به وجود می‌آورد که برنامه قرار است خاطره بازی کند درست است؟

ما قرار نیست به خاطره‌ها بپردازیم درست است که تلویزیون فارغ از همه اتفاقاتی که رقم زده است بخش مهمی از خاطرات مردم با برنامه‌های تلویزیون و حتی خود «فرمول یک» است اما بنای ما خاطره بازی نیست بلکه همانطور که در تیزر هم تاکید می‌کنیم می‌خواهیم در ساعتی جدید خاطره‌ای جدید بسازیم. اصلاً خاطره بازی نداریم. برنامه‌های دیگر در این حوزه کار خودشان را می‌کنند دمشان هم گرم. ما هم کار خود را می‌کنیم.

شما چند ماهی روی آنتن نبودید در این چند ماه روی فصل جدید همین برنامه کار می‌کردید؟

ما حدود هفت یا هشت ماه کار نداشتیم و اتفاقاً در همین مدت در حال کار و طراحی بودیم که به چند طرح فوق‌العاده هم رسیدیم اما متأسفانه هیچیک به سرانجام نرسید.

 یعنی هیچیک با جدیت به تصویب نرسید؟

اتفاقاً تصویب شد اما مساله این است که به دلیل برآورد و بودجه‌ای که حداقل برای شبکه یک پایین‌تر است نمی‌توانید برنامه‌هایی با ساختار بیگ پروداکشن بسازید. اگر هم بتوانید کار بسیار دشواری است و حداقل ما نتوانسته‌ایم چنین کاری بکنیم.

 طرح این برنامه‌ها نیاز به بودجه‌های کلان داشت و بیگ پروداکشن بود؟

دو طرح برنامه بیگ پروداکشن داشتیم که تصویب هم شد و مدیران هم دوست داشتند و واقعاً وقت گذاشتند ما در هفته چند جلسه چند ساعته با مدیران برگزار می‌کردیم و حتی طرح‌ها به برآوردهای مالی هم رسید و همه کارها انجام شد اما نهایت زمانی که باید هزینه‌ها دریافت می‌شد این بودجه تأمین نشد.

 ساختار برنامه کنونی چگونه است؟

این برنامه هم گفتگومحور است و در امتداد همان «فرمول یک» است و تا حدی سرگرمی آن بیشتر است قطعاً دغدغه اجتماعی دارد. نمی‌خواهم بگویم یک برنامه متفاوت و خاص داریم اما به قدر امکانات در شرایط فعلی تلاش کردیم وگرنه بعد از این همه سال تجربه هم توان و هم خلاقیت ما خیلی بیشتر بعد از آن چیزی است که روی آنتن دیده می‌شود.

 گویی «فرمول یک» جدید به میل خود شما نیست؟

خیر اتفاقاً «فرمول یک» همیشه به دل من هست و همیشه هم خوشحالم از ساخت آن. حرف من این بود که می‌توانم یک برنامه بیگ پروداکشن بسازم که مردم از آن استقبال زیادی کنند مثل «عصر جدید» که فوق‌العاده است.

البته منظورم رقابت با «عصر جدید» نیست که در حال حاضر به بهترین شکل هم آن را می‌سازند بلکه منظورم ساخت یک برنامه پربیننده است و می‌گویم این توانایی را دارم اما وقتی شرایط مهیا نیست این توانایی و استعداد و پتانسیل از بین می‌رود. مثل این است که من «بی‌ام دبلیو» باشم و از من بخواهند با سرعت «پراید» حرکت کنم.

 و ساخت این برنامه پربیننده فقط وابسته بودجه است؟

طبیعتاً بله وگرنه هم مجید زین‌العابدین مدیر شبکه و هم فضل الله شریعت پناهی مدیر گروه اجتماعی پیگیر هستند تا بتوانند امکانات را فراهم کنند.

در نهایت فکر می‌کنید «فرمول یک» جدید پربیننده خواهد شد؟

تغییراتی در برنامه داریم و به نظرم «فرمول یک» جدید هم می‌گیرد و هم مردم آن را دوست خواهند داشت.

 ولی باز هم فکر می‌کنم ایده آل خود شما نیست؟

الان و در شرایط فعلی اساساً ساخت «فرمول یک» ایده‌ال من نیست. من معتقدم در همین شرایط کنونی می‌توانم یک برنامه شاخ و پرچالش بسازم و حیف است که کاری را که بلدم یعنی همان «گفتگو کردن» را تکرار کنم. علاقه داشتم برنامه‌ای بیگ پروداکشن بسازم که نشد ولی همه انرژی‌ام را گذاشته‌ام که فرمول یک در سری جدید خیلی بهتر شود.

 چرا همین برنامه‌های گفتگومحور خیلی نمی‌توانند با هم متفاوت باشند؟

در گفتگو، استانداردهای ثابتی وجود دارد و خیلی از نایت شوهای جهان همین کار را می‌کنند و ما هم از همین استانداردها بهره می‌گیریم ولی هدف من این بود که توانایی‌هایم را در ساختارهای دیگری محک بزنم که در عین حال همین «فرمول یک» را با جذابیت‌های جدیدی به صحنه می‌بریم.

و دیگر قرار نیست به چهره‌های مردمی بپردازید؟

ما هفت قسمت از چهره‌های مردمی را ساختیم که بین عید قربان تا غدیر پخش شد اما به دلیل مشکلات پخش و ساعت نامنظم دیده نشد. خیلی هم در شرایط کرونایی، ساخت برنامه دشوار بود ماسک زدن به تازگی اجباری شده بود و شرایط کرونا کار را سخت کرده بود. من واقعاً حاضرم هیچ برنامه‌ای در زندگی‌ام نسازم و فقط به همین «چهره‌های مردمی» بپردازم آنقدر که این برنامه را دوست دارم.

 چرا ادامه پیدا نکرد؟

بخشی از مهمان‌ها از شهرستان می‌آیند، اکنون قانون منع سفر نداریم که زمان اسفند که می‌خواستیم این برنامه را بسازیم این قانون وجود داشت. در عین حال خیلی از مهمانان ما سن و سالشان و یا سیستم ایمنی شأن مساعد نباشد و قاعدتاً در کیفیت انتخاب چهره‌ها و مهمانان تأثیر می‌گذارد. به ویژه که هر روز آمار کشته‌ها بیشتر می‌شود و من به عنوان برنامه ساز فارغ از تیمم استرس مهمان‌ها را هم دارم.

 شرایط کرونایی در برنامه جدید هم اثرگذار است یا مهمانان را تغییر داده‌اید؟

برنامه گفتگومحور است و در این برنامه هم اثرگذار است. من همیشه خواسته‌ام برای مردم برنامه بسازم و آن‌ها در برنامه‌ام باشند تا هنرمندان. البته که ما در همه برنامه‌ها عادت کرده‌ایم که هنرمندان را ببینیم فرمول یک در سری‌های قبل هم یک روز در هفته از هنرمندان دعوت می‌کرد. با احترامی که برای هنرمندان قائل هستم ولی این کار را باقی هم صنف‌های من انجام می‌دهند و الان ممکن است که هنرمند یا ورزشکار یا چهره داشته باشیم اما قالب اصلی برنامه گفتگو با آدم‌های ناشناس است.

 با توجه به اینکه برنامه تولیدی است و دیگر زنده نیست از تأثیر برنامه کم نمی‌شود؟

طبیعتاً من همیشه برنامه زنده ساخته‌ام و به این برنامه تولیدی به عنوان یک چالش جدید نگاه می‌کنم.

کد خبر 564998 برچسب‌ها تلویزیون - برنامه تلویزیونی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون برنامه تلویزیونی برنامه ها یک برنامه فرمول یک چهره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۴۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین

با انتشار فراخوان مشترک از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور دعوت شد تا جهت رفع چالش‌های حوزه‌های توانبخشی با هدف کاهش چالش‌های معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی ایده‌های خود را ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادیران از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور، اساتید و نخبگان برای ارائه راه‌حل‌های فناورانه و نوآورانه در راستای رفع نیازهای فناورانه سازمان بهزیستی کشور دعوت به عمل آورد.

در این فراخوان از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور خواسته شده است تا در حوزه‌های ۴۲ گانه طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند.

برخی از این حوزه‌ها به این شرح است:

۱-نوآوری و فناوری‌های روزآمد و کاربردی تجهیزات توانبخشی و کمک توانبخشی مانند پانسمان‌های مرطوب، ویلچر، بالابر، تخت، عصا، سمعک، دستگاه‌های برجسته‌نگار، پروتزهای دست و پا و پنجه کربنی، تشک‌های طبی، پوشاک بهداشتی برای استفاده معلولان جسمی حرکتی، نابینا، ناشنوا و سالمندان.؛

۲-نوآوری و فناوری‌های نوین روزآمد و کاربردی برای بهبود کیفیت انواع معلولیت‌ها با استفاده از اینترنت اشیاء؛

۳-تجهیزات هوشمند مدرن برای مسکن معلولین مانند بالابرها، دستگیره‌ها، وسایل آشپزخانه و حمام متناسب با معلولان جسمی حرکتی؛

۳-تجهیزات ویژه و خاص وسایل نقلیه چون مناسب‌سازی تجهیزات اتومبیل شخصی، اتوبوس، مترو، قطار و کشتی معلولین جسمی، حرکتی، ناشنوا و نابینایان؛

۴-نرم و سخت افزارهایی با قابلیت هوشمندسازی استفاده از موبایل، رایانه برای معلولین ناشنوا، نابینا؛

۵-وسایل و تجهیزات نرمشی و ورزشی و تفریحی؛

۶-وسایل، تجهیزات و تکنولوژی‌های آموزشی برای ارائه خدمات آموزشی و مهارت آموزی؛

۷-نوآوری و فناوری‌های نوین، روزآمد و کاربردی، وسایل، تجهیزات، تکنولوژی و نرم‌افزارهای بازی‌های فیزیکی و مجازی؛

۸-نوآوری و فناوری‌های مراقبتی و حفاظتی چون سنسور، دوربین‌های هوشمند؛

۹-خلق نوآوری‌های اجتماعی که به اشتغال و کارآفرینی جامعه هدف بینجامد؛

۱۰-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور در زمینه شناسایی و توسعه ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال خانگی جامعه؛

۱۱-تجمیع، شبکه‌سازی محصولات تولیدی بانوان سرپرست خانواده و تجاری‌سازی ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال کوچک و متوسط؛

۱۲-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در کمک به ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه رشد دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۳-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت ‌پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۴-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های مکانی؛

۱۵-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۶-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۷-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت ایجاد و تقویت نمایشگاه‌های فصلی و دائمی؛

۱۸-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در تجمیع و ساماندهی محصولات کسب و کارهای کوچک و متوسط جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۹-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت خلق و ایجاد شتابندهنده نوآورانه در حوزه اشتغال و کارآفرینی؛

۲۰-ایجاد نوآوری، فناوری‌های نوین و خلاقانه شتابدهنده دانش‌بنیان؛

۲۱-بهبود کیفیت و نحوه ساخت مسکن و ساختمان و اماکن؛

۲۲-الگو و مدل جدید و جایگزین نوآورانه و فناورانه تهیه و تعمیر و ساخت سازه‌های مدرن مسکن و اماکن؛

۲۳-نوآوری و فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی موبایلی، تبلت و لپ‌تاپ؛

۲۴-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد استفاده حضوری و غیرحضوری در کتابخانه‌های عمومی و موزه‌ها؛

۲۵-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد نیاز مناسب‌سازی شده ایاب و ذهاب اماکن و معابر خصوصی؛

۲۶-نوآوری در ایجاد طرح‌های اشتغال پایدار خرد و خانگی جامعه؛

۲۷-نوآوری و فناوری‌ شتابدهنده پذیرش و اقدامات حقوقی و قضایی.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران است
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • ‌ساخت زورخانه بزرگ مرکزی شیراز
  • با ۵۰۰ میلیون تومان در کجای تهران می‌توان خانه رهن کرد؟
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • آیا با خرده های پاک کن می توان دوباره پاک کن ساخت؟ (فیلم)
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟